Nej, vi spiste ikke kage denne gang, men I får opskriften.
Ingredienser:
|
bund
|
|
|
|
250
|
g.
|
smør
|
|
200
|
g.
|
sukker
|
|
4
|
|
æggeblommer
|
|
|
|||
2
|
dl.
|
mælk
|
|
150
|
g.
|
hvedemel
|
|
3
|
tsk.
|
bagepulver
|
|
|
|||
ovenpå
|
|
||
4
|
|
æggehvider
|
|
300
|
g.
|
sukker
|
|
2
|
tsk.
|
vanillesukker
|
|
100
|
g.
|
hakket nødder
|
|
|
|
|
|
creme
|
|
|
|
4
|
dl.
|
piskefløde
|
|
4
|
dl.
|
creme fraiche (evt 9%)
|
|
|
årstidens frugter
|
||
|
|||
|
|||
Bunden:
Smør, sukker og æggeblommer røres sammen. Mælk, mel og bagepulver vendes i.
Ovenpå:
Æggehvider og sukker piskes stive, kommes oven på den ubagte dej(bunden)
Bages ved 200' i ca 30 min. nederste rille i ovnen.
Creme:
Piskefløden piskes stiv, creme fraisen vendes i og det kommes oven på den afkølede kage Pynt med udskivet frugt og kom resten af frugten i en skål, som serveres til kagen.
Smør, sukker og æggeblommer røres sammen. Mælk, mel og bagepulver vendes i.
Ovenpå:
Æggehvider og sukker piskes stive, kommes oven på den ubagte dej(bunden)
Bages ved 200' i ca 30 min. nederste rille i ovnen.
Creme:
Piskefløden piskes stiv, creme fraisen vendes i og det kommes oven på den afkølede kage Pynt med udskivet frugt og kom resten af frugten i en skål, som serveres til kagen.
Hel
portion passer til en bradepande, halv portion passer til en tærteform.
Strikkeforum var også denne gang godt besøgt. Desværre har jeg taget fotos uden memory-card, så jeg har slet ingen billeder.
Men vi var 32 deltagere, og der var en rigtig god stemning. Efter strikkeopgaven på en lidt anderledes falsk snoning, blev der fremvist forskellige arbejder. Karen S og Karin havde været på kursus i redesign i weekenden. Vi blev så begejstret for en "vendepung" så den komme på programmet næste gang.
Mere info om hvad man skal medbringe, kommer senere.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar