tirsdag den 5. marts 2013

Farvedominans

I aften begyndte vi på mønsterstrik. Vi lavede en strikkeprøve med skift af farvedominans. Det var en øvelse, som krævede lidt koncentration, og for nogle var det en helt ny teknik.


Mette var med for første gang, og hun fortalte sjovt om sin udvikling som strikker.
Da hun skulle på pension, måtte hun have noget at gå op i, så hun ville strikke. Hun har aldrig haft forstand på, hvordan det skulle gøres, men fra sit arbejde har hun forstand på at sætte slanger sammen.
Hun gik i gang med en Hanne Falkenberg model, for "der står jo pind for pind, hvordan man skal gøre" og her ser I resultatet. Den næste model, hun er i gang med, er Twinvesten af Vivian Høgsbro. Den er ligeledes grundigt beskrevet. En model mere er på pindene Ponchobluse af Karen Noe, Så mon ikke hun har flair for strik?


Der var flere nye deltagere i strikkeforum. Hanne fra Sejs var i gang med en trøje i strik og hækling fra Nordiske Masker 1.

Inge Jette har lagt penslen for en stund og har kastet sig ud i en mønstertrøje, Harlekin. Det kræver stor koncentration, når der skal tælles på diagram og når teknikken ikke er helt inde på rygraden endnu. Men det skal nok komme, starten ser i hvert fald lovende ud.

Birthe strikker pyntekraver. Den halvfærdige er strikket i vendestrik.
Karens islænder er helt færdig, og det er et smukt resultat i LettLopi på p 6.
Igen er fornøjelig aften med en god stemning, og jeg håber, at nye deltagere følte sig velkomne.
Hæklegruppen var desværre amputeret, da Anette ikke kunne deltage. Der var kalenderkoks i den lille familie.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar